Met dank aan Lady Gaga: Ton Roelvink is de naam #aangenaam

Ton Roelvink

Waarom twitteren mensen? Waarom twittert Lady Gaga? Waarom twitter ik?

Stoom
Om met dat laatste te beginnen: ik twitter vooral om stoom af te blazen. Om mijn hart te luchten. Twitter zie ik als koffieautomaat. Voor de luchtige praatjes pot.

Jantje
De tijd dat ik twitterde om zo veel mogelijk volgers te genereren (ik denk: ik doe eens een moeilijk woord) ligt achter me. Als Jantje Smit een scheet laat, heeft hij er 25.000 volgers bij. Als ík een taalgrapje twitter, krijg ik er twee volgers bij. Na er dan eerst vier verloren te hebben. Logisch, want zó grappig ben ik natuurlijk niet.

Lady Gaga
Nee, dan ligt Lady Gaga een stuk beter in de markt. De illustere zangeres heeft bijna 21 miljoen volgers. En die leggen haar geen windeieren.

Conclusie
Ik word zanger. In een opvallende outfit: een gele zwembroek. Want mij staat die kleur wél. Sorry, Dries.

Reacties zijn gesloten.