Michael Boogerd bewijst: kunstschaatsen verbroedert énorm

"Ik weet van niets"

Oud-wielrenner Michael Boogerd wordt nog regelmatig in verband gebracht met doping. Maar Michael lacht alle insinuaties stralend weg. Met zijn grote witte tanden.

Nieuw daglicht
Ontkenningen die in een nieuw daglicht komen te staan. Nu is uitgelekt dat Michael Boogerd wel meer liegt. Alsof het gedrukt staat.

Hecht
Vorig jaar viel het zelfs in Blindeninstituut Sonnevanck op dat Michael een wel érg hecht kunstschaatssetje vormde met de uiterst bevallige Darya Nucci. Samen won het duo de 2011–editie van het SBS-programma Sterren vrijen op het ijs. Herstel: Sterren dansen op het ijs.

Tanden
Veelvuldig werd aan Michael gevraagd of er méér was tussen beiden. Maar Michael lachte alle insinuaties stralend weg. Met zijn grote witte tanden. Gisteren werd bekend dat Michael Boogerd vader wordt. De gelukkige moeder heet… Darya Nucci.

Schrijvende Rechter
Als Schrijvende Rechter kan ik niet anders dan concluderen dat Michael Boogerd niet altijd de waarheid spreekt. Daarnaast acht ik definitief bewezen dat sport in het algemeen en kunstschaatsen in het bijzonder énorm verbroedert.

Reacties zijn gesloten.