Na ‘kruisverhoor’: paniek om bom slaat om in euforie

We worden steeds achterdochtiger. Een vage kennis van me, ene Ruud, vertrouwt zijn eigen schaduw niet eens meer. Dus heeft hij een wachtwoord afgesproken. Bizar ja.

Make-up
Vorige week liet ik per ongeluk mijn tas met make-up-spulletjes staan. Later hoorde ik dat het gebouw per direct was ontruimd. Alle aanwezigen werden als vee de straat opgejaagd. Pas na drie uur werd het gebouw weer vrijgegeven. De sauna-eigenaar is woedend op me.

Exposieven
Op de luchthaven in San Francisco vierde achterdocht ook al hoogtij. Een passagier werd ervan verdacht dat hij met explosieven op zak liep. Dat kwam hem op een stevig ‘kruisverhoor’ te staan. De uitkomst van het onderzoek leidde tot een gênant lange wachtrij stewardessen.

1 Reactie op Na ‘kruisverhoor’: paniek om bom slaat om in euforie

  1. Jan schreef:

    Ik verplaats mij altijd op stelten, anders schuurt er wat over de grond.