Nabestaanden Rotterdamse held Ramsis Kwidama verdienen financiële steun

Ik ben nogal neerslachtig. Concreter: ik loop met mijn hart in een mitella. Sinds ik probeer te begrijpen wat er met ons belastinggeld gebeurt. Wereldvreemde types (in het wild kom ik nooit Jan Kees de Jagers tegen) smijten ons belastinggeld geld alle kanten op. Maar zelden de goede.

Begrafenis
Om die negatieve spiraal te doorbreken, pleit ik er hierbij voor om het initiatief van Leefbaar Rotterdam te omarmen. Leefbaar Rotterdam wil de nabestaanden van de Rotterdamse held Ramsis Kwidama financieel tegemoet te komen. In ieder geval door bij te dragen aan de kosten van Ramsis’ begrafenis op Curaçao.

Nieuwe Maas
Voor wie dit nog niet wist: vorige week donderdag redde deze Ramsis Kwidama een twaalfjarige jongen uit de Nieuwe Maas. Een reddingsactie waarbij Ramsis zelf verdronk.

Lot
Ramses Kwidama is weliswaar geen Griek, Spanjaard of Italiaan, maar dat mag natuurlijk geen reden zijn om zijn nabestaanden aan hun financiële lot over te laten. We moeten in dit land immers niet naar een situatie waarin we worden aangemoedigd om de andere kant op te kijken als een ander in nood is. Toch?

Rust in vrede, Ramsis!

Reacties zijn gesloten.