Neem altijd vuurpijlen mee naar het ziekenhuis #informatief

Over de hygiëne in ziekenhuizen is regelmatig veel te doen. Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam besmette er recent haar goede naam mee.

Steekjes vallen
Ook in het Atrium Medisch Centrum in Heerlen laat de schoonmaakploeg steekjes vallen. Moet de conclusie zijn nadat een bejaarde man er twee dagen lang ongestoord op het toilet kon blijven zitten. Dood.

Veilig
De oude man kampte met hart- en longklachten. Dus maakte hij een afspraak op de desbetreffende poli in het Atrium Medisch Centrum. Logisch, want daar was hij immers in veilige handen. Voordat hij zich bij de poli meldde, ging hij eerst nog even naar het toilet.

Fataal
Dat was op woensdag. Pas op vrijdag werd hij dood op het toilet aangetroffen. Waarschijnlijk werd een hartstilstand hem fataal.

Moraal
Moraal van dit verhaal: wees nooit bang dat een schoonmaakploeg je tot spoed maant als je in een ziekenhuis gebruik maakt van het toilet. Die lui komen hoogstens om de week.

Aandacht
Neem dus altijd vuurpijlen mee als de toiletdeur onverhoopt in het slot valt. Dat is echt de enige manier om aandacht van de bewoonde wereld te trekken

Reacties zijn gesloten.