Nieuwe hoop op stalker #informatief

Tot bloedens toe liep ik op mijn blote voeten door eenzame bosgebieden. Tergend langzaam ontdeed ik me van mijn kleren op overvolle stranden. Ik droeg T-shirtjes met V-halzen waar zelfs John Williams niet aan kan tippen. Maar tot een aanranding heb ik het nooit geschopt. Als ik in de spiegel kijk, kan ik dat billijken.

Contact
Wél werd ik diverse keren gestalkt. Maar ook die deurwaarders verdwenen zonder enig fysiek contact weer uit mijn leven. Alsof IK het kan helpen dat mijn schoonheid van binnen zit. Niet toevallig kom ik op röntgenfoto’s het mooist tot mijn recht.

Onmogelijke liefde
Stalken associeer ik met het nastreven van een onmogelijke liefde. Met een prachtvrouw. Denk aan de Nederlander Gert van der Graaf.

Misverstanden
Gert was ervan overtuigd dat (voormalig) lekker ABBA-hapje Agnetha ook knettergek op hém was. Maar dat ze daar zelf nog van doordrongen diende te worden. Met alle misverstanden van dien.

Goed nieuws
Dat stalkers zich niet alleen door schoonheid laten (ver)leiden, toont het volgende bericht aan. Goed nieuws voor smachtenden zoals ik. Er is weer hoop voor mensen met inhoud.

Reacties zijn gesloten.