Nurten Albayrak: topfavoriet voor prestigieuze Pinokkio-Award

"Ik ben volmaakt"

Nurten Albayrak, de ontslagen directeur van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) is het niet eens met de vernietigende conclusies van de commissie-Scheltema over het werkklimaat en de bestuursstructuur bij het COA en haar salariëring.

Specialiteit
In het héél kort: Nurten ontkent álles. Dat is nu eenmaal haar specialiteit. Ze is juist geknipt voor de baan. Vindt Nurten Albayrak zelf. Je helpt asielzoekers het best door in een dikke auto te rijden. Een megasalaris op te strijken. En medewerkers af te knijpen. Vindt Nurten Albayrak zelf.

Joraan van der Slootje
Er zijn twee mogelijkheden: of de commissie Scheltema heeft schandalig prutswerk afgeleverd. Of Nurten Albayrak doet een Joran van der Slootje: ze liegt alsof het gedrukt staat.

Uitspraak
Ik gok volledig op dat laatste. En zou dus graag zien dat Nurten Albayrak krijgt, waar ze recht op heeft: een langdurig verblijf in die mijn in Chili. Het liftje hangt al klaar. En kan wel naar beneden. Maar niet naar boven. Dit is mijn uitspraak. Hier zal Nurten Albayrak het mee moeten doen!

Reacties zijn gesloten.