Occupy laat eindelijk tanden zien #ojee

Om te laten zien dat je meetelt, is het soms nodig om een opvallende daad te stellen.

Tasje
Zelf deed ik dat ooit ook eens. in een beroemde dancing in Rotterdam. Ik kwam daar al jaren. En begon me steeds meer een vluchtheuvel te voelen: alle vrouwen (ook hele lelijke) raasden langs me heen. Zonder me ook maar een blik waardig te gunnen. Hoogstens hingen ze hun tasje om mijn nek. Of zetten ze hun glas wijn op mijn hoofd.

Flyers
Om het tij te keren heb ik een nacht lang naakt op de dansvloer gestaan. En flyers uitgedeeld met röntgenfoto’s. Tekst: Mijn binnenkant is WEL mooi!

Vanmiddag
Ook de Occupy-beweging voerde een kansloze strijd. Verder dan wat her en der opgezette, verschoten tentjes kwam het tot op heden niet. Maar vanmiddag laat Occupy eindelijk zijn tanden zien. Helaas gaat het om een kunstgebit.

1 Reactie op Occupy laat eindelijk tanden zien #ojee

  1. Werkelijk wetenswaardig! Bent u toevallig van plan nog meer van dit soort stukjes te maken? Ik hoop het! Ik ben in ieder geval onwijs verrast. Ga bovenal zo door!