Ook gratis dineren in stadscafé-restaurant ‘t Feithhuis (Groningen)?

"'Straks graag nog een keer hetzelfde"

Laat ik er niet omheen draaien: ik ben een koopjesloper. Zelfs als iets gratis is, vraag ik korting. Lukt dat niet, dan schrijf ik een kritisch blog. Anderen noemen dit een Schots karakterdefect. Zelf noem ik dit listig.

Recensie
Stadscafé-restaurant ’t Feithhuis in Groningen komt met een initiatief naar mijn hart. Gasten mogen er zelf bepalen wat ze voor een diner betalen. Als tegenprestatie verlangt stadscafé-restaurant ’t Feithhuis (in Groningen) wel een recensie.

Vijf keer
Vanaf nu diner ik dus elke avond bij stadscafé-restaurant ‘t Feithhuis in Groningen. Gratis, want ik heb de naam stadscafé-restaurant ’t Feithhuis (in Groningen) nu vijf keer laten vallen. Ook laat ik nu al weten dat ik zelden zo lekker heb gegeten. En goed bediend ben.

Hotel
Oh ja, om reiskosten uit te sparen (Boskoop-Groningen is een eind fietsen) zoek ik ook nog een hotel in (of nabij) Groningen dat overnachtingen aanbiedt in ruil voor recensies. Ik zie uit naar de vele reacties.

4 Reacties op Ook gratis dineren in stadscafé-restaurant ‘t Feithhuis (Groningen)?

 1. Pallmallunited schreef:

  Je kan bij Toknicht overnachten aan het Bejaardenpad.

 2. Ton Broekhuisen schreef:

  Lekker dan! #jeempie

 3. Keimpe Postema schreef:

  “Listige” Ton, je bent van harte welkom. In aanvulling op je blog wil ik je graag laten weten dat we vragen om te betalen wat je vind dat het waard is. Niet per definitie gratis dus. Een kleine maar belangrijke nuance. Je feedback en vermelding worden hoe dan ook gewaardeerd. Wees wel snel met langskomen. Vanavond is de laatste van tien avonden waarop dit experiment plaatsvindt! Graag tot zien op ’t Feithhuis

  • Ton Broekhuisen schreef:

   Hoi Keimpe,

   Dank voor je reactie. Dat ‘gratis’ was natuurlijk om te chargeren. Daar heb ik nu eenmaal een handje van 🙂

   Veel succes met het mooie experiment!

   Ton Broekhuisen