Ook zo vreselijk moe van al die zwammende ex-topsporters?

Televisie
Ik heb mijn televisie vanmorgen bij het groot vuil gezet. Het toestel is duidelijk kapot. Zodra ik ‘m aanzet krijg ik ex-topsporters te zien. Die allemaal dwingend voor eigen parochie aan het prediken zijn.

Wak
Mijn mentale weerbaarheid is gesloopt. Ik erger me dood aan de semi-wijsheden die de Joop Alberda’s en Dennis van der Geesten van deze nepwereld over ons heen strooien. Om nog maar te zwijgen over Erben ‘Hyper’ Wennemars. Waarom is de beste man nooit in een diep wak gereden?

Dijken
Topsporters zijn bij uitstek egoïsten. Lopende tunnelvisies. Bikkelharde strebers. Met Marianne Vos als positieve uitzondering. Maak Pieter van den Hoogenband minister van sport. Zijn eerste handeling zal zijn: alle dijken doorprikken. Waarna Nederland wordt omgedoopt tot ‘Open Pieter van den Hoogenband Zwembad.’ Onwenselijk. Lijkt mij.

Clubhuis
Ik heb veel respect voor topsporters. Maar ik wil niet levenslang door zwamneuzen als Arnold Vanderleijde lastig worden gevallen. Mijn voorstel is dan om ex-topsporters een eigen, besloten clubhuis aan te bieden. Het liftje hangt er volgens mij nog. Van die mijn in Chili.

Politie
Of de politie mijn droomscenario ook hanteert, is nog afwachten.

Reacties zijn gesloten.