Oost-Europeanen azen op hoofdrollen in Opsporing Verzocht #opinie

De grenzen van ons land staan inmiddels wijder open dan de gulp van de beroemde potloodventer Hein den Trekker.

Eerste viool
Ook in Oost-Europa is dat opgevallen. De tijd dat getinte medebroeders de eerste viool speelden in het door de Klux Klux Klan gesponsorde Opsporing Verzocht ligt bijna achter ons.
Polen, Bulgaren en Roemenen staan op het punt de hoofdrollen over te nemen.

Nieuwe vrienden
Onze nieuwe vrienden zijn gespecialiseerd in autokraken, winkeldiefstallen en woninginbraken. Saillant detail: of de auto, winkel of woning wel of niet bemand is, maakt geen fluit uit. Blijf er dus vooral niet voor thuis.

Brommen
Nu hoor ik sommigen van u brommen: Maar waarom halen we deze sfeerverziekers dan in huis? DIE vraag is natuurlijk al fout. Wie in dit land over ‘we’ praat, is immers automatisch verdacht. Nederland is van iedereen. Hoogstens zijn er twee categorieën: de ene groep is productief en voegt toe. De andere groep is agressief en pakt af.

Genen
Omdat adequaat bestrijden van het kwaad niet in de genen van onze politici zit, gaan we ook deze zaak van de foute Oost-Europeanen eerst diepgaand onderzoeken. Zodat het gezwel de tijd krijgt om te woekeren.

Workshops
Zodra er genoeg verzachtende omstandigheden zijn ontdekt om het wangedrag te verklaren, wordt een werkgroep ingesteld. Via workshops kantklossen, bloemschikken en strandwandelen kunnen dan bruggen worden geslagen naar deze fijne nieuwe Medelanders.

1 Reactie op Oost-Europeanen azen op hoofdrollen in Opsporing Verzocht #opinie

 1. Tjerkje schreef:

  Ja dit gespuis slaat steeds meer en meer toe.
  Ook in negatieve zin. Men kwam hier eens werken, steeds meer van hun worden werkeloos en de criminaliteit onder hun neemt steeds meer en meer toe.
  Maar ja dat gespuis in Den Haag beloont ze bij werkeloos worden gewoon met een uitkering,kost ons burger weer geld.
  Dan al die criminele activiteiten nog…..
  Maar ja straffen zijn hier veel te laag.
  Nee degenen die hier werkten en werkeloos worden gewoon het land uitzetten en vooral geen uitkering geven.
  Toevallig had ik er vanochtend op wordpress zelf ook een blog over geschreven.