Op élk potje past een deksel #au

Sinds hij daarmee zelf zijn bij elkaar verzonnen carrière opblies, régent het Diederik Stapeltjes. Dat zijn ’onderzoeken’ die het vooraf bepaalde doel een warm hart toedragen.

Borrelnootjes
Denk hierbij aan een door Calvé borrelnootjes geïnitieerd onderzoek waaruit blijkt dat je thuis beter zonder partner kunt zitten dan zonder Calvé borrelnootjes.

Vers
Of het door Durex gesponsorde onderzoek dat potentiële slaapwandelaars steevast voor het slapen een vers condoom om moeten doen. Zéker mannen.

Hangen
Datingsite Lexa kwam met het niet verrassende onderzoeksresultaat dat ‘happy singles’ nóg happier worden als ze aan een leuke andere ‘happy single’ blijven hangen. En erger.

Tegoedbonnen
Slechts 5% van de door Lexa op tegoedbonnen getrakteerde singles stelt dat de ‘ultieme vrijheid’ en het ‘alles kunnen doen en laten wanneer ze maar willen’ een reden is om solo te blijven.

Geluk
Aandachtspuntje voor beroepjagers: single vrouwen hebben het over het algemeen goed naar hun zin. Concreter: hun geluk halen ze niet uit een man.

Keuze
Zelf was ik tot mijn 73ste jaar single. Een bewuste keuze was dat niet. Meer het logische gevolg van het feit dat ik mezelf nog niet aan de straatstenen kwijt raakte.

Broek
Gelukkig bleek er uiteindelijk zelfs op mijn potje een deksel te passen. Al ben ik de eerste om toe te geven dat mijn op-de-valreep-partner duidelijk de broek aan heeft. En dat is geen gezicht. Voor een zwaan.

Reacties zijn gesloten.