Op elk potje past een potje

Mijn leven lang was ik op zoek naar gewillige dames. Op de een of andere vreemde manier zaten die altijd achter het glas. En zelfs ik heb principes.

Speldje
Mijn enthousiasme was meteen gewekt. Toen ik hoorde dat Groningen een Damespad kreeg: een pad waar het wemelt van de heen en weer lopende vrouwen. Die met een speldje aangeven of ze in zijn voor een ‘nadere kennismaking’.

Camper
Een snel rekensommetje leerde me dat ik mijn reiskosten er binnen de kortste keren uit zou hebben. Euforie maakte zich van me meester toen ik hoorde dat er ook al Damespaden zijn in Noord-Holland, Drenthe, Zeeland, Brabant en Limburg. Mijn camper en ik wreven zich al in de handen.

Jammer
Zoals gewoonlijk zag ik weer wat over het hoofd. Erg jammer. Herenpaden sla ik namelijk steevast over.

Reacties zijn gesloten.