Op haartje na zorgeloos door het leven #informatief

Jarenlang ging ik al laatste alle trappen af. Om maar te voorkomen dat anderen mijn kale kruintje zouden spotten. Kruintje: op het laatst groot genoeg voor de aanleg van twee voetbalvelden

Spiegel
Urenlang zat ik voor de spiegel. Mét handspiegeltje om de terugtrekkende beweging van mijn haargrens in kansberekeningen te gieten

Hotelkamers
Ik herinner me nog feilloos de eerste keer dat ik twee hotelkamers moest boeken. Eentje voor mezelf. En eentje voor mijn haargrens.

Nietjes
Heel lang probeerde ik de haarschade te maskeren. Ik werkte zelfs met nietjes om die ene drieharige lok vast te zetten. En liet mijn wenkbrauwen groeien. Om ze daarna achterover te kammen. Mijn roepnaam Tonnie werd al heel gauw Ponnie.

Geld
Lang heb ik me afgevraagd waarom BN’ers als Gerard Joling, Wesley Sneijder, Frans Bauer en Leontien van Moorsel WEL hebben, wat IK niet heb: vol haar. Het antwoord blijkt geld te zijn. Geld om haartransplantatie te laten verrichten.

Extensions
Wel gaf ik al behoorlijk wat pegels uit voor extensions. Maar waar die het haar van Leontien volume geven, vallen ze bij mij steeds op de grond.

Vrij en blij
Sinds ik heb gekozen voor de tondeuse-look (standje: jodium) ga ik ook weer vrij en blij als eerste de trap af. In de prettige wetenschap dat er hoogstens één haar in de war kan zitten.

Reacties zijn gesloten.