Opnieuw opgedoken monster Loch Ness blijkt snorkelende BN´er te zijn

Ja. Dat waren nog eens tijden. We konden niet eens slapen. Als we de volgende dag op schoolreisje gingen. Belegde broodjes mee. En wat te drinken natuurlijk.

Plat
Bij thuiskomst stonden onze ouders ongeduldig te wachten. En dat wachten werd niet beloond. Want op de buschauffeur na was de bus leeg. Zogenaamd. Want wij lagen plat op de busbodem. En floepten dan ineens weer te voorschijn. Tot opluchting van onze lijkbleke vaders en moeders. Ja. Dat waren nog eens tijden.

Prikkels
De verwende moderne mens heeft steeds intensievere prikkels nodig om nog ergens warm voor te kunnen lopen. Ik heb een vriend, Gijs, die alleen nog wil bungeejumpen zónder elastisch koord. Anders vindt ie het ‘zo voorspelbaar’.

De Pelikaan
Eerlijk is eerlijk: zelf raak ik ook steeds minder snel opgewonden van attracties. Vroeger stapte ik met kloppend hart in het watervliegtuig ‘De Pelikaan’ van speeltuin Kleine Betuwe in Haastrecht. Tegenwoordig vraag ik me vooral af waarom de piloot er na 50 jaar nog steeds niet in geslaagd is om zijn toestel over het (lage) hek van de speeltuin te manoeuvreren. De sukkel.

Nessie
Ook in Loch Ness namen de bezoekersstromen af. Het was ook zó lang geleden dat iemand Nessie had gezien. Dus werd Nessie nieuw leven ingeblazen. Met veel succes.

Smoking
Wie de beelden echter goed bekijkt, ziet dat het om de snorkelende Lee `You´ll never swim alone` Towers gaat. Alias De Zingende Smoking. Maar dit geheel ter zijde.

Reacties zijn gesloten.