Opvolger snelwegschutter al bekend #informatief

In de omgeving van Loch Ness blijven ze het stug volhouden. Het monster Nessie bestaat echt. Het is alleen een schuw type. Weet ook de waard van Pub Plop in het nabijgelegen Schotse gehucht Killram zeker. Deze Rory MacUgly: “Ik organiseer regelmatig gratis bieravonden. Voor eeuwige singles. Maar Nessie laat zich nooit zien.”

Stil
Ook de Verschrikkelijke Sneeuwman houdt zich opvallend stil. Nog geen twee maanden geleden zag hij af van een ultieme kans om zich aan het Nederlandse publiek te presenteren. Amper een uur voor de met veel bombarie aangekondigde uitzending van Pauw & Witteman trok hij zich terug. Iets met reiskostenvergoeding.

Dossier
De mateloos onzichtbare snelwegschutter, is evenmin een jongen die de spotlights opzoekt. Voor het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) is dat aanleiding om zijn dossier binnenkort te sluiten.

Charly
De stormachtige carrière van de snelwegschutter krijgt daarmee een even snel als onverwacht slot. Net als Charly Luske in zijn auditie voor The Voice of Holland schoot ook de snelwegschutter als een komeet uit de startblokken.

Fetisj
In de maanden augustus en september etaleerde hij met name op snelwegen in het westen van het land een ongekende autoachterruit-fetisj. Sinds begin oktober ontbreekt elk spoor. Daarvoor trouwens ook.

Stof
Politiewoordvoerder Sjoerd Buks heeft al laten weten dat er een nieuwe volksvijand in scène gezet gaan worden. Deze zogeheten zeteljatter zal vooral in CDA-kringen veel stof doen opwaaien. Is mijn stellige verwachting.

Reacties zijn gesloten.