Pluim voor AFS Motorparts Purmerend

Pluimen

Peter van de Wiel

Complimentenrubriek

In complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven die zich positief onderscheiden in het zonnetje via een Pluim.

Pluim

Oscar van Heertum (Schijndel) wil AFS Motorparts in Purmerend graag belonen met een Pluim vanwege puike service.
Oscar licht toe: “Half april 2016 bestelde ik online bij AFS Motorparts een ABBA Superbike Stand voor mijn motor. Al de volgende dag werden stand en accessoires afgeleverd bij de buren. Zelf was ik op dat moment niet thuis. De gescheurde doos wees op transportschade. Helaas bleek dat ook zo te zijn.” Oscar mailt foto’s van de schade naar AFS Motorparts. Dat leidt tot een speersnelle reactie: “We lossen dit op!”
Oscar: “AFS heeft nog geprobeerd de schade te verhalen op de vervoerder. Tevergeefs. Daarop bood AFS me de keuze: korting of een nieuwe stand. Ik koos voor dat laatste. En bestelde er een extra montageset bij (€ 26) zodat de motor nóg beter vast zou staan.”
Op 21 mei toog Oscar naar Purmerend om zijn beschadigde stand te ruilen voor een nieuwe. Oscar: “De koffie stond klaar. De extra montageset mocht ik gratis meenemen. Service om van te watertanden!”

Juryrapport

Fraai hoe AFS Motorparts deze klacht heeft omgebogen naar een Pluim. Zó maak je van een klant een ambassadeur van je bedrijf of merk.

Reactie AFS Motorparts

“We danken Oscar voor zijn Pluim. Als importeur van ABBA motorstands willen we – naast een goed product – goede service leveren. In samenspraak met de fabrikant is de montageset gratis aangeboden om het ondervonden ongemak te compenseren.”

Zélf een Pluim uitdelen?

Wil je een bedrijf in het zonnetje zetten? Of een compliment geven aan bijvoorbeeld: een vriendelijke buschauffeur, bevlogen vrijwilliger, redder in nood of hulpvaardige supermarktmedewerker? Mail je nominatie dan naar Ton Broekhuisen: ton@tonbroek.nl
Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Groene Pluim
De door Pluimen beschikbaar gestelde Groene Pluim (cadeaubon vol belevenissen van € 35) gaat deze keer naar Oscar van Heertum.

Reacties zijn gesloten.