Pluim voor Poolse bikkel Monika

Pluim

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven in het zonnetje via een Pluim

Bruggetje

Het échte kapitaal van bedrijven zit in de medewerkers. Bij E&A uitzendbureau begrijpen ze dat heel goed. De Pluim die E&A-medewerkster Monika Lobos krijgt uitgereikt door haar directeur Gilbert Deelen komt niet uit de lucht vallen. Alvorens uiteen te zetten waarom Monika deze Pluim ontvangt, licht Gilbert Deelen toe: “E&A uitzendbureau zet (overwegend Poolse) uitzendkrachten in in warehouses, distributiecentra en productiebedrijven. Onder meer door ARTRA Arbeidsmarkttrainingen aan te bieden, blijft de uitzendkennis van onze medewerkers op peil. Onze Poolse collega’s op kantoor nemen eveneens deel aan deze training. Meestal in hun moedertaal. Maar soms loopt het anders…” Waarmee het bruggetje naar de Pluim van E&A voor Monika gemaakt is.

Bewonderingswaardig

Donderdag 8 september 2016 was de grote examendag voor Monika. Ze had zich goed voorbereid. Van de Poolse tolk kon dat helaas níet worden gezegd. Hij schitterde door afwezigheid. Reden voor de examinator om Monika, die de Nederlandse taal inmiddels behoorlijk beheerst, te verzoeken om het mondelinge examen dan maar in het Nederlands te doen.
Gilbert Deelen: “Een variant waar Monika totaal niet op bedacht was. Maar ze beet zich bewonderenswaardig door deze zure appel heen. Sterker nog: Monika excelleerde. Na een examenverhoor van zo’n anderhalf uur liet de examinator haar weten dat hij haar het hoogst mogelijke cijfer gaf: een tien dus. Een bijzondere tien: het was zeker vijf jaar geleden dat ARTRA dat cijfer voor de laatste keer gaf. Een dikverdiende Pluim dus voor dit bijzondere staaltje vakkundigheid van Monika. We zijn trots op haar!”

JURYRAPPORT
Wat een puike prestatie van Monika. Een medewerkster om te koesteren! Mooie Pluim!

ZELF EEN PLUIM UITDELEN?
Wil je een gedreven vrijwilliger, uitblinkende collega of een bevlogen buurtwerker in de spotlights zetten? Zodat je bijvoorbeeld een dagje uit cadeau kunt doen? Mail je nominatie naar Ton Broekhuisen: ton@tonbroek.nl Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

GROENE PLUIM
De door Pluimen beschikbaar gestelde Groene Pluim (belevenis cadeau van € 35) gaat deze keer naar Monika Lobos.

TON BROEKHUISEN

Reacties zijn gesloten.