Politie laat het nóg nadrukkelijker afweten voor beter salaris

"'Laat de burgers maar dorsen"

Dat we het van de politie niet moeten hebben, is inmiddels een publiek geheim. Via blogs op deze site vestig ik regelmatig aandacht op de lamlendige houding van deze geüniformeerde bonnetjesschrijvers

Staken
Zelf vindt de politie overigens dat het nóg lamlendiger kan. Politieagenten gaan namelijk staken tijdens grote popfestivals en evenementen. Denk hierbij aan popfestivals als Pinkpop en Dance Valley en de wielerklassieker Amstel Gold Race. Door nadrukkelijk te verzuimen, denkt de politie een beter salaris af te kunnen dwingen.  Een gedachtekronkel waar dwangverpleging op zou moeten staan.

Verkeerd kijken
Zodra de salariseis is ingewilligd, worden u en ik weer ouderwets op de bon geslingerd wegens verkeerd kijken, boeren laten zonder de hand voor de mond te houden en een kromme arm uitsteken bij het rechts of links afslaan.

Minder last
Overigens zal Nederland steeds minder last ondervinden van de politie. Zodra het hogere salaris maandelijks wordt gestort, duiken agenten massaal de hangmat in. Vrijwilligers halen dan de politiekastanjes uit het vuur.

Reacties zijn gesloten.