PvdA wil pantomimespelers maken van opgewonden bouwvakkers

Hoewel de meningen daarover verdeeld zijn, zie ik mezelf als een échte man. Ik kijk namelijk intensief naar de vrouwtjes.

Getal
Helaas wordt er nooit ‘teruggekeken’. Waardoor ik genoodzaakt ben een tandje bij te schakelen. Dus sis en fluit ik. En bedien ik me van constructieve openingszinnetjes als “Zullen wij het vanavond eens onvergetelijk gezellig maken, chickie?” en “Ik heb een oneven getal onder de twee in gedachten. Als je het raadt, mag je met me naar bed.”

Bouwsteiger
Tot mijn afgrijzen bemoeit de PvdA zich ineens met mijn hobby. Ik roep dan ook op tot massaal protest. Waarbij ik met name gok op het oergilde der bouwvakkers. Want stel je voor, mannen, dat je nooit meer van een bouwsteiger de winnende vraag mag bulderen “’Waar gaan die mooie beentjes naar toe?” Nou dan!

Reacties zijn gesloten.