Quickscan is niet altijd zonder gevaar #informatief

Als freelancer leef ik een onzeker bestaan. De gunfactor speelt immers een grote rol. Om de kas te spekken, klus ik veel bij. En niet altijd met succes.

Modellenbureau
Zo sta ik al vanaf 1987 ingeschreven bij een modellenbureau. Zonder ook maar ooit geboekt te zijn.

Amsterdam
Wél word ik soms ingehuurd als mystery guest. Zo testte ik op 13 augustus 2010 het deurbeleid van een horecagelegenheid mét nachtvergunning in hartje Amsterdam.

Rob
Abusievelijk werd ik aangezien voor Rob Geus. Begin volgend jaar mag ik weer voor het eerst zonder krukken lopen.

Pech
Ondanks deze lichte vorm van pech, blijf ik in een onaangekondigde quickscan geloven. Tuig moet je immers nooit ruimte geven om vunzige zaakjes tijdelijk achter de plinten te schuiven. Het volgende initiatief van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) kan dús op mijn sympathie rekenen.

Reacties zijn gesloten.