Ron Brandsteder laat zich niet afzeiken door Frans Bauer #riooljournalistiek

De oude meester Ralp Inbar zelf zit allang op zijn welverdiende wolk, maar Bananasplit gaat gewoon door. Met tegenwoordig de onvolprezen allrounder (hij kan niets goed) Frans Bauer als grapjanus.

Perken
Frans verzint veel grappen zelf. Doordat de meeste niet leuk zijn en dus worden afgetest, blijft de schade voor de kijker gelukkig binnen de perken.

Vader van Rick
Recent nam Frans de vader van Rick Brandsteder te grazen. Of het aan deze Ron Brandsteder of aan Frans Bauer ligt, is moeilijk in te schatten, maar de grap pakte NIET goed uit. Liet Fans Bauer vanmorgen in het als naaikransje geafficheerde televisieprogramma Koffietijd weten.

Uitwerking
Of zoals het Fransje het zelf zei: “Het was een leuke grap, maar de uitwerking viel niet op zijn plaats.” Details over de grap werden niet prijs gegeven. Fransje: “Het gewenste niveau van de grap is niet bereikt. Ron beleefde de grap anders dan wij in gedachten hadden.”

Vaste hand
Beelden van de grap zullen we dus niet te zien krijgen. Waaróm Ron Brandsteder er zo’n moeite mee had dat Frans in zijn schoen plaste, is nog onduidelijk. Wel staat al vast dat Frans niet beschikt over een vaste hand. Ron Brandsteder wilde geen commentaar geven. Bij de vraag waarom zijn nieuwe pak bij de stomerij hangt, keek hij búitengewoon pissig.

Reacties zijn gesloten.