Rookjagers voeren druk op #opinie

Niet zelden vloeit er bloed als mensen elkaar naar het leven staan. Met alle hardnekkige vlekken van dien. Wurgen is dan een goed alternatief.

Nergens
Waar rook is, is de verzuurde antirooksekte Clean Air Nederland (CAN). Vandaag start dit gezelschap Vrolijke Fransen een bodemprocedure tegen de Nederlandse staat. Doel: NERGENS in de horeca mag nog gerookt worden.

Hobby
Want ter land, ter zee, in de lucht, in de Biesbosch, een leeuwenkuil of waar een roker zich ook verstopt: leden van CAN hebben ALTIJD last van rokers. Dat is een hobby. Maar vooral een afwijking.

Tabakswet
CAN stelt dat Nederland internationale overeenkomsten schendt door kleine horecazaken vrijstelling van het rookverbod te verlenen. Bovendien zou deze vrijstelling in strijd zijn met de Tabakswet.

Tenen
Zelf haat ik ballet. Het irriteert mij mateloos dat je door de balletdansers heen het doek kunt zien hangen. Bovendien loop ik de hele dag al op mijn tenen. En ik heb een hekel aan slechte imitaties.

Bloeddruk
Ik ben daarom vorige week donderdag een bodemprocedure tegen de staat begonnen. Doel: NERGENS in Nederland mogen er nog balletvoorstellingen plaatsvinden. Want die zijn ALTIJD slecht voor mijn bloeddruk.

Brommen
Nu hoor ik u brommen: Maar dan ga je toch NIET naar balletvoorstellingen. En daar geef ik u eigenlijk wel gelijk in!

Reacties zijn gesloten.