RTL 4 heet voortaan WENDY 4A

Wendy van Dijk (onder meer presentatrice, actrice, jongleur, dichter, schrijver, danseres, piloot, quizmaster, kapitein op de grote vaart, ruimtevaarder, paaldanseres, weervrouw) rijgt de succesen sneller aaneen dan Joran zijn leugens.

Harrie
Ook ‘haar’ nieuwe serie Moordvrouw scoorde extreem hoge kijkcijfers. Met dank aan de sluwe programmering: mijn rondzwemmende goudvis Harrie was ook goed geweest voor 3.2 miljoen kijkers.

Typetjes
RTL 4 staat bol van Wendy’s typetjes. Uschi, Duschi. Puschi. Knuschie, Loesie, Soesie, Troesie en AppelMoesie zijn daar slechts enkele van.

Meer
Maar Wendy wil meer. Altijd meer. Vanaf morgen presenteert Wendy het weer (vanavond draagt aan de kant geschoven weervrouw Helga van Leur een rouwband), RTL Nieuws, Bouwval Gezocht, Help Ons Kind Is Te Dik, Help Mijn Man Is te Mager en Help Ik Ben Getrouwd Met Mijn Vrouw.

Stal
RTL 4 programmadirecteur Erland Galjaard (een vrij groot fan van Wendy) heeft gemeend RTL 4 van een passender naam te moeten voorzien. Erland: “Helaas bleek de naam Wendy 4 al in gebruik. Wendy 4 staat in de stal van boer Hekkert in Enst. Maar ook met de naam Wendy 4A kan ik goed leven. Wendy is tenslotte vooral een A-merk.”

Reacties zijn gesloten.