Rudie ‘Frikandel’ de Kraker vreet alle tegenstanders aan flarden

Winnaar Rudie de Kraker begint aan zijn ereronde

Zonder zelfs maar te kokhalzen, vrat de 32-jarige Zeeuw stucadoor Rudie de Kraker (32) zich gisteren naar de eindzege van de beladen wedstrijd ‘frikandellen speciaal eten’ in Middelburg.

Richard
Dekselse Rudie beroofde in een half uur tijd ruim elf frikandellen van het leven. Een nieuw wereldrecord. Naast een vet hart, hield Rudie 100 euro en een wisselbeker aan zijn overwinning over. Lokaal frikandellenmatador Richard van Sabben werd tweede. Zijn prijs: een tegoedbon voor de ambulance.

Beroofd
De prestigieuze frikandellenwedstrijd werd georganiseerd door cafetaria Lammers in Middelburg. Eigenaar Patrick Lammers  werd anderhalve maand geleden beroofd. Dus leek het hem een leuk idee om wat anderen ook te beroven. Van hun gezondheid.

Hoerenlopen
Zelf won ik ooit met groot machtsvertoon een wedstrijd hoerenlopen. In 24 uur tijd jaste ik er 1175 hoertjes doorheen. Helaas had ik de listige kleine lettertjes in de wedstrijdvoorwaarden niet gelezen.

Geheugen
Art. 12a, lid 4, sub b staat voor eeuwig in mijn geheugen gegrift: De eerste 24 uur zijn alle wippartijen voor eigen rekening. Tot op de dag van vandaag zit ik in de schuldsanering. En loop ik op krukken.

Reacties zijn gesloten.