Scheiding Pieter van den Hoogenband houdt gemoederen bezig

Van onze speciale riooljournalist Ben Dirty

Ik draai er niet omheen. Mijn scheiding is al jaren met de noorderzon vertrokken. Erfelijke aanleg zou hier debet aan zijn. En inderdaad, mijn vader Bram heb ik ook nooit op een Elvis-kuif kunnen betrappen. Toch houd ik het zelf op die flacon afbijt. Die ik na een avondje stappen voor shampoo heb aangezien.

Goudvis
De scheiding van zwemicoon Pieter van den Hoogenband is wél (pijnlijk) zichtbaar. Het geruchtencircuit draait inmiddels op volle toeren. Pieter zou zich verdiept hebben in onze nationale olympische goudvis Ranomi Kromowidjojo. Zegt de een. De scheiding moet worden gezocht in de medische hoek. Zegt de ander.

First Lady
Binnenkort onthult Albert Hoes-Verlinde, First Lady van Maastricht, de ware toedracht. Inclusief ‘geheime’ beelden van de naaktzwemmende Pieter en Ranomi. Wat een walgelijk ranzig programma is dat RTL Boulevard toch!

Reacties zijn gesloten.