Scheveningen verwacht invasie van zwarte strings

Van onze speciale riooljournalist Ben Dirty

Wij Nederlanders verkeren momenteel in zwaar weer. Onze huizen zijn niets meer waard. Een half miljoen mensen zitten werkloos thuis. Bovendien is Louis van Gaal ernstig uit vorm (Louis verloor van België. En bleef daar vervolgens rustig onder. Bizar natuurlijk). Tot overmaat van ramp is Albert Verlinde terug van vakantie.

Gifbeker
Toch blijkt de gifbeker nog niet geheel leeg. Want het nieuwe SBS 6-gedrocht Sterren Springen blijkt anders van opzet dan we allemaal zo vurig hoopten. De ’BN’ers’ blijken namelijk niet van een flatgebouw af te springen. Maar van een duikplank. Ja, zo komen we natuurlijk nooit af van twaalfderangs tv-stalkers als Kelly van der Veer, Kimberley Klaver, Ralf Mackenbach, Justine Pelmelay, Terror Jaap, Arijan van Bavel en Jody Bernal.  

Mokerslag
Toch kan het nóg erger. Want het enige echte hoogtepunt van dit programma valt ook nog in het water: Dries Roelvink en zijn gele zwembroek zullen níet schitteren als badmeester. Een nauwelijks te verwerken mokerslag. Sterker nog: de genadestoot.

Rouw
Gezien de zomerse temperaturen vandaag stel ik voor dat we ons vandaag allemaal in een zwarte string hijsen. Als teken van diepe rouw. Tot in Scheveningen straks!

Reacties zijn gesloten.