Schrijvende Rechter breekt lans voor Gillende Keukenmeiden

"Lontje was korter dan ik dacht"

Alle politieke partijen hebben hun verkiezingsprogramma’s weer in elkaar geflanst. En dat allemaal volgens het principe: hoe misleiden we mensen zo, dat ze op ons gaan stemmen. Zodat we ze dan vanuit het pluche in de kou kunnen laten staan.

GroenLinks
Als enige partij stelt GroenLinks het landsbelang wél centraal. GroenLinks wil dat het afsteken van vuurwerk voortaan wordt verboden. Doordat er dan rond jaarwisselingen geen ontplofte ledematen opnieuw aangenaaid hoeven te worden, kunnen we het begrotingstekort wegwerken. En nóg meer andere eurolanden redden.

Compliment
Als Schrijvende Rechter maak ik GroenLinks graag een compliment voor deze briljante vondst. Ik zou er zelf gelukkig nooit op gekomen zijn. En ik zit toch al jaren in een dwangbuis.

Vrouwtjes
Een ontboezeming dan maar: als Schrijvende Rechter scoor ik niet geweldig goed bij de vrouwtjes. Ik moet het echt hebben van Oud en Nieuw. Dan wil er nog wel eens Gillende Keukenmeid achter me aan zitten. Ik eis dan ook dat deze Gillende Keukenmeiden wél mogen worden afgestoken bij jaarwisselingen.

Uitspraak
Als gebaar naar GroenLinks stel ik wel een naamswijziging voor. Voortaan heten Gillende Keukenmeiden Tofik Dibitjes. Dit is mijn uitspraak. Hier zal Tofik Dibi het mee moeten doen!

Reacties zijn gesloten.