Schrijvende Rechter doet uitspraak in conflict Henkjan Smits en John de Mol

Ruim 3 miljoen mensen zagen Leona gisteravond The Voice of Holland (TVOH) winnen. Terecht natuurlijk. Want Ivar kan niet zingen, Floortje is geen winner en Johannes is een lachertje.

Hoesje
Leona is een sprankelende verschijning. Met een beste stem.
Maar zoals ik gisteravond al twitterde: als ik ooit een cd van Leona zou kopen, zou dat puur voor het hoesje zijn. Meer wil ik hier niet over kwijt.

Dagobert Duck
Inmiddels rollen Henkjan Smits en John de Mol nog steeds over elkaar heen. John de Mol, broer van Linda de Mol, vader van Johnny de Mol en enige zoon van Dagobert Duck, pikt het niet dat Henkjan Smits het belachelijk vindt dat Sandra van Nieuwland in de halve finale strandde. Volgens Smits zou De Mol hier de hand in hebben gehad. De uitslag van de finale zou anders bij voorbaat hebben vastgestaan. En dat zou kijkers kosten. Met 110 nummers in de Top100 zou Sandra natuurlijk dik hebben gewonnen.

Stem
Als Schrijvende Rechter heb ik dit dossier goed bestudeerd.
En dat is me niet in de koude kleren gaan zitten. Want luister maar eens naar Johannes. Zonder zwaar depressief te raken. Ik heb me ook intensief afgevraagd van wie ik nu wél een cd zou willen kopen. Waarbij de naam Sandra prominent naar boven kwam drijven. Als enige TVOH-kandidate beschikt deze zangeres over een stem die blijft hangen. En dat lijkt me toch een basisvoorwaarde om tot aankoop van een cd over te gaan.

Uitspraak
Ik eis dan ook dat de over het paard getilde John de Mol ogenblikkelijk stopt met zijn intimiderende opmerkingen naar pedante kwast Henkjan Smits. De formule van TVOH deugt inderdaad voor geen meter. De tweede plaats van de Friese sleutelhanger Johannes vertelt dat verhaal in een notendop. Dit is mijn uitspraak. Hier zal Dagobert de Mol het mee moeten doen.

 

Reacties zijn gesloten.