Schrijvende Rechter: groen licht voor naakte Constanza Breukhoven

 

 

Het werk ligt niet meer voor het oprapen. En toch moeten de rekeningen worden betaald. Dat noopt tot creativiteit. Constanza Breukhoven, (adoptie)dochter van Conny, bedacht daar het volgende op.

Reiskosten
Constanza Breukhoven kocht een breedbeeld webcam. En ging er voor zitten. Naakt. Een briljante vondst natuurlijk. Want nu kan Constanza en geld verdienen. En dicht bij haar gezinnetje zijn. En de reiskosten laag houden.

Mo
Zoals te doen gebruikelijk gooide een man Constanza’s plannetjes in duigen. In dit geval Constanza’s eigen man: Mohammed. Mo vond het ongepast dat zijn duifje zich bloot gaf.

Gezinsbelang
Als Schrijvende Rechter beticht ik Mo hierbij van kleinschalig denken. Door zijn jaloerse houding heeft Mo het gezinsbelang ondergeschikt gemaakt aan zijn privébelang. Gewild of ongewild: door zijn dwarsliggerij heeft Mo bovendien de specifieke doelgroep van Constanza’s webcam-activiteiten (slechtziende mannen) schade berokkend.

Uitspraak
Ik eis dan ook dat Mo zijn vrouw Constanza alle ruimte geeft die zij denkt nodig te hebben.  Daarnaast verbied ik Mo om voortaan nog hinderlijk in beeld te swaffelen. Als Constanza aan het werk is. Dit is mijn uitspraak. Hier zal Mo het mee moeten doen.

Reacties zijn gesloten.