Schrijvende Rechter hekelt aanval valse Estelle op integere Bram

 

Zojuist ‘even’ de cv van Bekende Nederlander Estelle Cruijff
uitgeprint. Dacht ik. Pas na mijn derde nieuwe cartridge drong de harde waarheid tot me door. Op haar naam na is de cv van Estelle Cruijff volledig blanco. Ook na honderd nieuwe cartridges.

Wandelen
Toch timmert dit gecertificeerde leeghoofd al jaren aan de weg. Deze keer door haar ex-advocaat Bram Moszkowicz vals te betichten van een te hoge declaratie. Zo rekende Bram 1500 euro reiskosten. Voor 5 keer 1.5 kilometer wandelen. Vals: voor het gemak wordt vergeten dat Bram diezelfde afstand ook nog vijf keer terug moest wandelen.

Biljarttafel
Estelle vindt ook het uurtarief van Bram te gortig: 500 euro. Vals: Wesley Sneijder, de enige voetballer te wereld die kan huppelen onder een biljarttafel zonder zijn hoofd te stoten, heeft een uurtarief van circa 4800 euro. Netto. En van Wesley kun je veel zeggen. Maar niet dat hij twee zinnen in de goede volgorde uit zijn mond krijgt.

Uitspraak
Als Schrijvende Rechter sommeer ik Estelle Cruijff dan ook om haar onbetamelijke aanvallen op de integere advocaat Bram Moszkowicz ogenblikkelijk te staken. Bram knippert al genoeg met zijn ogen zónder dat Badr Hari schuimbekkend voor hem staat. Dit is mijn uitspraak. Hier zal Estelle Leeghoofd het mee moeten doen.

 

 

 

Reacties zijn gesloten.