Schrijvende Rechter velt snoeihard oordeel #logisch

Oud-bokser ’Iron’ Mike Tyson had er opvallend vaak last. Er waren altijd wel dames die hem beschuldigden van verkrachting. Overigens is het een stuk rustiger op dat front. Sinds Mike definitief miljonair af is (lees: voedselbankklant is).

Hormoonhuishouding
DSK is ook zo’n mannetje dat zich laat leiden door zijn hormoonhuishouding. Maar de gladjanus komt keer op keer met de schrik vrij. Misdragen zonder getuige(n) loont!

Ambiance
Woensdag sloot de politie de adjunct-directeur van het Anna van Rijn College in Nieuwegein drie uur op in een cel. Een geschikter ambiance was kennelijk niet voor handen. De adjunct-directeur werd verhoord nadat ouders van een 13-jarige leerling aangifte van mishandeling hadden gedaan.

Kraag
De ouders pikten het niet dat hun zoontje door de man in de kraag was gepakt. En op de gang was gezet.
Om – na een vechtpartij met een medeleerling – af te koelen. Dat dit pas na tien keer waarschuwen was gebeurd, vonden de ouders van ondergeschikt belang.

Etterbakje
Medeleerlingen omschrijven het in de kraag gevatte ventje als een eersteklas etterbakje. En een notoire onruststoker.

intuïtie
Ook in Nieuwegein was IK er op het moment suprême NIET bij. Maar wie ben ik om mijn intuïtie tegen te spreken?

Geldbedrag
Toegegeven: de adjunct-directeur heeft verzuimd om deze leerling op zijn knieën te smeken of hij zich wat minder agressief zou willen gedragen. Ook had de adjunct deze leerling minimaal een fors geldbedrag aan moeten bieden. Ter compensatie.

Uitspraak
Tóch vind ik dat de politie niet de adjunct-directeur maar de ouders plus hun lekkere zoontje mee hadden moeten nemen naar het politiebureau. De ouders vanwege hun gebrekkige opvoedende kwaliteiten. En plaat voor hun kop. Het zoontje omdat hij een luisterdoof oproerkraaiertje is. DIT is mijn uitspraak. Het is niet anders.

Reacties zijn gesloten.