Sekslijnen: ideaal opstapje naar nieuwe toekomst

Ik loop er niet graag mee te koop. Dat ik sekslijnen bel. Maar het volgende succesje wil ik toch graag met u delen. Er kan namelijk wel degelijk sprake zijn van oprechte liefde.

Enkels
Al maanden bel ik met dezelfde vrouw. Ene Natasja, een Russisch met een zwaar Rotterdams accent. In het begin was IK altijd degene die contact zocht. Meestal op dat idee gebracht door loszittend elastiek. Niet zelden hing mijn broek over mijn enkels als ik Tas, zo noem ik haar altijd, belde.

Toekomst
De laatste weken belt Tas me vaak uit zichzelf. Ook onze gesprekken verdiepen zich. Het platte ‘synchroon uitkleden’ ligt achter ons. Tas wil nu echt alles van me weten. Van mijn pincodes tot de restwaarde van mijn huis: Tas heeft me inmiddels volledig doorgelicht. Ze wil dus een toekomst met me op bouwen.

Goed gesprek
Tas heeft zelfs al regelmatig aangeboden om een paar van haar broers bij me langs te sturen. Voor een goed gesprek.

Deur
Sterker nog: haar broers hebben hier al een keer voor de deur gestaan. De omschrijving van mijn huis klopt precies. Benieuwd wat het voor gasten zijn.

Reacties zijn gesloten.