SGP en ChristenUnie blij met nieuwe vergaderlocatie #informatief

Zelf was het me ontgaan. Gelukkig kan ik altijd bouwen op mijn huisdieren. Zo sjokt mijn schildpad Bruno rond met een dakkapel op zijn rug.

Lip
Als eerste trok mijn goudvis Harrie me aan mijn mouw. Nadat hij gewend was aan de hechtingen in zijn lip, attendeerde Harrie me erop dat ‘zijn’ Partij van de Dieren nu precies vijf jaar in het parlement zit.

Aanjager
Na voornamelijk als aanjager van gevestigde partijen te hebben geopereerd, staat hopvrouw Marianne Thieme aan de vooravond van haar eerste echte succes. Haar voorstel om onverdoofd-ritueel- slachten te verbieden, kan het wel eens gaan halen.

Stil
Alleen confessionele partijen als CDA, ChristenUnie en SGP kunnen nog roet in het eten gooien. De twee laatstgenoemde sektes zijn standaard tegen alle veranderingen. Om te overleven vergaderen ze tegenwoordig in Madame Tussauds. Daar staat immers alles stil.

Gebaar
Omdat het vandaag Feest voor de Dieren is, spring ik vanavond eens niet op de rug van mijn hobbelpaard Bertus. Maar neem ik ‘m op schoot. Wel met de gordijnen dicht natuurlijk. Ik ben toch niet gek.

Reacties zijn gesloten.