Smeekbede aan Jos ‘The Kloss’ Verstappen #sport

Vergeleken met veel andere landen is het in Nederland nog steeds goed toeven. Al lopen we links en rechts wat krasjes op.

Hand
Zo blijkt financieel brein Jan Kees de Jager over een bijzonder soort hand te beschikken. Op een vanmorgen vrijgegeven röntgenfoto valt duidelijk een gat te zien. Opmerkelijker: dit gat is groter dan zijn hand.

Voet
Ook in sportief opzicht zit het even wat tegen. Zo landde Yuri van Gelder op zijn kont. En zette rekstokgigant Epke Zonderland zichzelf de voet dwars.

Poldermeisje
Natuurlijk maakten de Oranje-honkballers (wereldkampioen) veel goed. Maar de Antilliaanse inbreng was aan de erg grote kant. Zoals ook onze Europese tafeltenniskampioene Li Jiao niet echt als poldermeisje gezien kan worden.

Comeback
Tot overmaat van ramp kondigt er ook nog een oud-coureur zijn comeback aan. Op zich is daar niets mis mee. Maar in dit geval gaat het om Jos ’The Kloss’ Verstappen.
In zijn column in De Telegraaf laat Jos (39) weten “dat het weer is gaan kriebelen”. Volgens Jos zelf zijn Le Mans en Dakar mogelijke opties.

Voornemen
Jos, fijne gozer, zie van je voornemen af. Het wás al erg genoeg. Jaar in jaar uit maakte je ons wijs dat je ‘voorin mee ging rijden’. In de praktijk ben je maar in twee Grand Prix aangekomen. En eerlijk is eerlijk: in dezelfde week als de winnaar.

Euforisch
Jos, laten we er niet omheen draaien: je werd al euforisch als je het stuur kon vinden. Welke auto je ook onder je kont kreeg geschoven: het lag NOOIT aan jou dat je steevast door je collega-coureurs werd aangezien voor een mobiele wegversperring.

Dank
Jos, je bent gestopt op je dieptepunt. Zo koesteren we je ook in onze herinneringen. Laat dat zo blijven.

Reacties zijn gesloten.