Spaanse koning Juan Carlos: geknipt voor partnerruil!

 
 

"Wat een knappe koning. En wat heeft ie een mooi geweer"

 

Wat de Spaanse koning Juan Carlos in Botswana heeft gedaan, kan natuurlijk niet: hij ging vreemd. Met één van zijn maîtresses. Deze keer speelde de 47-jarige prinses Corinna zu Sayn-Wittgenstein voor lakeitje. In de slaapkamer van Juan Carlos. Ook was er nog iets met olifanten. Maar die houden hun mond wel. Zodra ze zijn doodgeschoten door een Spaanse koning.

Privilege
Juan Carlos is beschermheer van het Wereld Natuur Fonds (WNF). Als privilege krijgt hij extra kogels om op olifanten te schieten. Logisch dat Juan Carlos dan soms een olifant raakt. Hij is ook maar een mens.

Boos
Zoals bekend brak Juan Carlos een heup tijdens zijn jachttripje in Botswana. Pas na drie dagen verscheen zijn wettige vrouw prinses Sofia aan zijn ziekenhuisbed. Prinses Sofia was namelijk boos. Ze vond het dom dat Juan Carlos olifanten had omgelegd. En was ontstemd dat Juan Carlos weer eens was vreemdgegaan. Terwijl zij aan het borduren was.

Lange Frans
Prinses Sofia schijnt gezegd te hebben: “Neem eens een voorbeeld aan Lange Frans en zijn duifje Daniëlle. Die duiken ook regelmatig het bed in met anderen. Maar nooit stiekem. Want ze zijn trouw aan elkaar. Waarom kijken wij nooit eens samen porno? Waarom sluit je me zo buiten?”

Reacties zijn gesloten.