Sportflitsen #breaking

Arjen Robben opnieuw geblesseerd
Arjen Robben is ernstig geblesseerd geraakt tijdens een breakdance. Of Arjen de instructeur niet goed heeft begrepen, wordt nog uitgezocht. Arjen brak zijn wenkbrauw op drie plaatsen toen hij fronste.

De blessuregevoeligheid van Arjen is al langer mikpunt van spot. Zo haalde hij de wereldpers toen hij zijn huig verzwikte bij karaoke. Ook de zweepslag in zijn tong toen hij zijn rietje in een sorbet zette, werd breed uitgemeten. Walgelijk natuurlijk, want Arjen kan er niets aan doen dat zijn gestel uit natte biscuit is opgetrokken.

Rentree Inge de Bruijn
Inge de Bruijn heeft een onverwachte rentree gemaakt. In haar huis ergens in Nederland tikte Inge aan in een tijd van 1 seconde en dertienhonderdste. Inge presteert sowieso goed in haar badkuip. Wist haar 34 jaar jongere vriendje ons te vertellen.

Roel van Velzenis titel alweer kwijt
Roel van Velzen moet zijn zaterdag in Urk behaalde nationale titel Limbo weer inleveren. Voor wie het niet wist: de Limbo is een acrobatische dans uit Trinidad waarbij de danser zich met zijn voeten naar voren en het lijf naar achteren onder een brandende stok moet zien door te slangenmensen.

De jury besliste vanmorgen in het nadeel van Roel na de beelden nader te hebben bestudeerd. Een jurylid: ”Laat ik er dit van zeggen: Roel heeft niet vals gespeeld. We hebben gewoon niet goed opgelet. Voortaan eisen we een minimumlengte van de deelnemers.”

Reacties zijn gesloten.