Stagiair hotel gek op vlammetjes #informatief

Stage lopen is geen lucratieve bezigheid. In het beste geval hoef je als stagiair niet bij te betalen. Maar (hoewel ze daar bij Inholland anders over denken) zonder geslaagde stage(s), krijg je geen diploma. Je ontkomt er dus niet aan om ook nog in de smaak te vallen bij je als stagebedrijf vermomde, tijdelijke werkgever.

Slechte beoordeling
Een 19-jarige jongeman uit Nijmegen kreeg voor al zijn moeite ook nog eens een slechte beoordeling van zijn stagebedrijf: hotel Erica in Berg en Dal (Gelderland). Dat pikte hij ‘natuurlijk’ niet. ‘Dus’ werd hij voor de gelegenheid pyromaan. Trefwoord: wraak.

Brandjes
In en om het hotel braken er in korte tijd negen brandjes uit. Bij het aansteken van eentje ervan werd hij betrapt. Zeven van de negen branden heeft hij inmiddels bekend. Die laatste twee zal hij dus ook nog wel toegeven.

Kortsluiting
Moraal van dit verhaal: stagiairs zijn net mensen. Soms maken ze kortsluiting. Dat is ook de boodschap die ik vanavond uit zal dragen in de discussie (proefuitzending Debat op 2 in Utrecht) over wapenvergunningen. Woef!

Jaap
Mocht u vanaf morgen niets meer van me horen, sein dan Jaap Jongbloed (Vermist) even in. Ik vertrek hier straks in een opvallend blauw mantelpakje. En draag een roos in mijn wenkbrauw. Vooral dat laatste is een triest verhaal.

Reacties zijn gesloten.