STELLING: Belastinggeld dumpen in bodemloze olympische put moet ogenblikkelijk stoppen

Geld zat in dit land

Hoewel het toch al geringe draagvlak om de Olympische Spelen van 2028 in Nederland te organiseren, nóg verder is afgenomen, gaan overheden in ons land ‘gewoon’ door om geld aan dit onzalige prestigeproject te verkwisten.

Balk
Tot nu toe is er al 188 miljoen euro aan belastinggeld over de balk gesmeten. Aan ons-kent-ons-snoepreisjes en andere even vage als zinloze lobbyactiviteiten.

WC-eend
Sportkoepel NOC*NSF, de aanjager van dit peperdure onderlinge feestje, vindt de kosten meevallen. In dit verband: WC-eend is erg gecharmeerd van WC-eend.

3 Reacties op STELLING: Belastinggeld dumpen in bodemloze olympische put moet ogenblikkelijk stoppen

 1. jan modaal schreef:

  Het meeste geld zal wel naar zichzelf en naar familie/vriendjes-netwerk zijn gesmeten.
  Graag tot op de bodem uitzoeken en aan de schandpaal of liefst zomogelijk strafrechtelijk vervolgen!

 2. wjteunissen schreef:

  stoppen met Olympische Spelen, en dan wel alle. Het evenement heeft geen waarde meer met de commercie en belangen erachter.
  Henk

 3. knalpijp10 schreef:

  Er wordt overal op bezuinigd. We betalen ons scheel aan de ziektekosten verzekering. Maar als we medicijnen gebruiken moeten we bijbetalen.We krijgen een huur verhoging van 13%. De benzine prijzen rijzen de pan uit. Het is een beetje vermoeiend die prestige drang van politici. Laten we eerst maar eens orde op zaken stellen in ons kikkerlandje, en voor de mensen aan de onderkant van onze samenleving opkomen!!