Stem allemaal op Ton #twitteraarvanhetjaar

Een topjaar was 2011 niet. Mijn vrouw ging er vandoor met de jeugdige krantenbezorger. Opdrachtgevers halveerden mijn soldij. En mijn goudvis Harrie schoot diverse keren uit de kom. Tot overmaat van ramp kreeg ik op Relatieplanet alleen reacties van mannen. Extreem lélijke mannen.

Tamara
Om 2011 nog énige glans te geven, nomineerde ik mezelf voor Twitteraar van het jaar. Dat pakte in eerste instantie verrassend goed uit. Gisteren stond de teller al op 2 stemmen: 1 van mijn moeder. En 1 van Tamara van Esch (blindeninstituut Sonnevanck).

Stem
Hoewel dus nu al een serieuze kanshebber: uw stem is welkom. Dan weet ik ZEKER dat ik win. Stemmen gaat heel eenvoudig. Klik op de button voor mijn naam. En dan op ‘Stem’. Ik sta als zesde onder de categorie Onweerstaanbaar (Man). Hierbij het lijstje. NU al: dank!

Reacties zijn gesloten.