Story Of My Life #filosofisch

Muzikaal ben ik niet. En toeval bestaat niet. Ook niet die keer dat ik pardoes een trompet inslikte. Een carrière als kunstenaar heb ik tot voor kort eveneens onmogelijk geacht. Hoe mooi ik dingen ook in mijn hoofd heb: in de praktijk ziet het er niet uit.

Meestal kijk ik net de andere kant op als het geluk me toelacht. Maar nu lijken mijn kansen gekeerd. Een Canadese webontwikkelaar betaalde onlangs omgerekend 7.000 euro voor een onzichtbaar kunstwerk Titel: Fresh Air. Net als de kunstwerken in mijn hoofd, bestaat Fresh Air alleen als concept. In dit geval: een onzichtbare tank met puur zuurstof.

Binnenkort komt mijn eerste onzichtbare kunstwerk op de markt. Titel: Story Of My Life. Het concept is briljant in eenvoud: een roeier zonder riemen.

Reacties zijn gesloten.