Story of my Life: klef RTL-onderonsje

Story of my life

Story of my Life

Gisteravond maakte Linda de Mol bij RTL Late Night lawaai rond haar nieuwe programma (teller staat nu op 432.000 programma’s) Story of my Life.

Format

Format in het kort: grimeurs maken een showbizzkoppel 30 jaar en (als het koppel maar jong genoeg is) 60 jaar ouder. Het eerste koppel dat zich onder laat dompelen in groeven en plooien blijkt Wes en Yo te zijn. Bij RTL zijn ze nu eenmaal gek op nieuwe, nog onbekende namen.

Wes en Yo

Doordat Wes vanwege verplichtingen elders (armoedig balletje trappen met Oranje) niet bij Humberto in de studio kon zijn, overwon Yo eenmalig haar cameravrees. Overmand door emoties repte ze over haar reis in de tijd. Toen Yo vertelde dat Wes haar met gebroken stem had toegefluisterd dat hij haar waarschijnlijk nooit in real als 90-jarige zou meemaken, stortte ze in. Met gesprongen goudadertjes in haar ogen als zichtbaar gevolg.  Wie beweert dat Yo een B-actrice is, dient zijn of haar mening dringend te herzien.

JURYRAPPORT
Story of my Life is de zoveelste tool om met de vaste RTL-kliek de beeldbuis te vervuilen. Maandag 5 september 2016 is de eerste aflevering. Niet kijken!

 

Reacties zijn gesloten.