Strandweer voor alle bezoekers van typischton.nl #exclusiefaanbod

Het kostte me een paar stuivers. Maar u bent het me waard. Speciaal voor alle trouwe bezoekers van typischton.nl heb ik voor morgen strandweer ingekocht. Niet in de laatste plaats vanwege alle positieve reacties van vorige week zaterdag.

Piet
Omdat ik niet op ALLE eisen van Piet Paulusma in wilde gaan (ik moest blijven slapen en zo) is het morgenochtend nog niet meteen bingo. Maar in de loop van zaterdag kunnen bikini en zwembroek uit de mottenballen. Beloofd!

Op tijd naar huis
30 graden kan ik alleen beloven in Zuid-Limburg. Maar zo tussen de 24 en 29 graden aan de stranden kan ik WEL toezeggen. Ga WEL weer op tijd naar huis.
In de avonduren komen er vanuit het zuidwesten regen- en onweersbuien opzetten.

Kledingtip morgen
De mannen dragen een gele knickerbocker ZONDER kousen. Zodat de zon vrij spel heeft met de yoghurtkleurige kuiten.
De vrouwen dragen een topje met motieven van Yves de Lacroix. De Lacroix gebruikt voor al zijn creaties transparant plastic. Succes!

Reacties zijn gesloten.