Succes komt niet uit de bus vallen #informatief

Wie automatisch uitgaat van het goede in de mens, komt vaak bedrogen uit. Vraag het mij maar. Binnenkort praat ik u én heel veel anderen hier uitgebreid over bij. Een verhaal over ernstige karakterweeffouten.

Prijzenkast
Ook in Engeland blijken er oneerlijke mensen te wonen. Neem de 31-jarige marathonloper Rob Sloan. Rob’s prijzenkast is nog zo goed als nieuw. Er staan alleen drie mokken in. Bekers wist Rob nog niet te winnen.

Bovenmaats
Afgelopen zondag presteerde Rob echter ineens bovenmaats: hij pakte de derde plaats in een marathon ergens in Noord-Engeland.

Sneller
Zo mogelijk nóg opmerkelijker: Rob bleek het tweede deel van het traject sneller te hebben afgelegd dan het eerste deel. Dat is ongeveer hetzelfde als een sportschutter die een kogel afvuurt. En zelf sneller bij de schietschijf is dan die kogel.

Bus
Onderzoek wees uit dat Rob de laatste tien kilometer met de bus had afgelegd. Vlak voor de finish stapte hij uit om lopend te eindigen. Als derde dus.

Medaille
Rob moet zijn medaille inleveren. De buschauffeur kwam eraf met een reprimande van zijn busmaatschappij. Hem werd met name verweten dat hij een onsportieve rat in zijn bus had toegelaten

Reacties zijn gesloten.