Sylvie van der Vaart: leed kent geen grenzen #schokkend

Er is ontiegelijk veel leed in de wereld. Alleen al in Afrika worden er elke dag wereldrecords wreedheden verbroken. De enorme hongersnood in de Hoorn van Afrika komt daar nog bovenop.

Toch is er altijd nog een overtreffende trap. Sylvie van der Vaart, pratende Barbie met camerablik, heeft uren moeten poseren voor haar eigen beeld in Madame Tussaud’s. Een wrede rechter had haar daartoe veroordeeld.

Vuurpeloton
Het omhooggevallen suikerbuikje werd tijdens de sessies naar eigen zeggen gekweld door de enorme stilettohakken die ze droeg. Een vuurpeloton bewaakte deze procedure. Sylvie: “Het was verstand op nul en in mijn ondergoed voor een heel team mensen op een draaischijf gaan staan, zodat ik millimeter voor millimeter van alle kanten kon worden gefotografeerd.”

Kamervragen
Inmiddels zijn er Kamervragen gesteld over deze vreselijke martelpartij. Zelf loop ik nu ook met wat prangende vragen rond. Wat zijn de toelatingscriteria om in Madame Tussaud’s te komen? En: wie regelt de temperatuur in dat gebouw? En is ie omkoopbaar?

Reacties zijn gesloten.