Tandartsen boren shoppend publiek de grond in

"De prijs is overigens exclusief verdoving"

Nu de tandartstarieven vrij zijn gegeven, wordt het speuren op het internet naar een tandarts die nog wél betaalbaar is. Ook de overheid moedigt dit shoppen van harte aan.

Huisschilder
Met alle risico’s van dien. Want op Marktplaats vind je nu eenmaal makkelijker een betaalbare huisschilder dan een betaalbare tandarts. Bovendien zijn prutsende schilders stukken minder erg dan tandartsen die er een zootje van maken. Ofwel: hoe weet je in vredesnaam of een tandarts wel of niet capabel is? 

Google
Om de proef op de som te nemen, traceerde ik via Google een érg goedkope tandarts. Na één telefoontje wist ik al genoeg. Toen ik de man vroeg of hij een kroon kon zetten, vroeg hij me – in het Pools – naar mijn hoedmaat. Waarna ik acuut van de samenwerking afzag.

Betrouwbaar
De volgende tandarts die ik belde kwam wél betrouwbaar over. En dat mocht ook wel voor dat geld. Na hem uitgelegd te hebben dat ik overdag werk, wilde ik graag weten welke avonden ik bij hem terecht zou kunnen. Waarna hij me toebeet: “Bel nog maar eens terug als je weer nuchter bent, sukkel.” #toettoettoet

Reacties zijn gesloten.