Terrasjes pikken mag officieel niet #informatief

Natuurlijk is er sprake van klassenjustitie. Pikken is pikken. Dus wat een onzin om iemand die een jas jat bij C&A wél te vervolgen, en iemand die een terrasje pikt bij Mr. Cocker níet.

Moeilijker
Om het terrasjespikkers ietsje moeilijker te maken, zijn de prijzen van consumpties dit jaar gemiddeld 3,6 procent duurder dan vorig jaar. In Amsterdam is het pikken van een terras relatief het duurst. Maar ook in Den Bosch, Rotterdam en den Haag is terraspikken geen lucratieve bezigheid.

Hormonen
Ooit, ik werd nog aangestuurd door mijn hormonen, pikte ik het hart van een serveerster. Dacht ik. Toen ze twee keer achter elkaar naar het herentoilet ging, rezen de eerste twijfels. Nadat haar baard significant sneller groeide dan die van mij, bracht ik ‘haar’ terug. Ook het terrasje waar ‘zij’ werkte, heb ik daarna nooit meer gepikt.

Reacties zijn gesloten.