Traumatisch kappersbezoekje #informatief

Snelle Rinus, mijn kapper in Moordrecht, had me al ingeseind dat z’n stagiair voor één dag reuzenhandig was. Maar absoluut geen prater. Via R.(zoals Rinus zijn hulpje noemde) zou ik met een revolutionaire haarwastechniek kennismaken.

Mis
Maar vanaf het moment dat ik achterover moest leunen in de kappersstoel, ging het dramatisch mis. Alsof hij miljoen vingers had, masseerde R. tot bloedens toe mijn ‘haar’.

Strompelen
Na een halve minuut wist ik me uit zijn ijzeren greep te bevrijden. Om vervolgens met mijn laatste krachten naar het politiebureau te strompelen. “Laat me raden. U komt terug van een dagje Syrië?” probeerde de enige agent leuk te zijn. Waarna hij weer verder ging met ramen zemen.

Haren wassen
Vandaag maakt Panasonic de wereld bekend met zijn Japanse wonderrobot. Volgens Panasonic kan deze Japanse robot heel precies uw én mijn haren wassen.

Lyrisch
Tohru Nakamura (zie menu: Kleine Japanse Voorafjes) ontwikkelde de robot. Tohru is lyrisch over zijn creatie. ”We gebruiken robothand-technologie en 24 robotvingers. Zo kan de robot het haar wassen zoals menselijke handen dat doen.”

Beperking
Trots liet Tohru weten dat zijn robot slechts één beperking kent: “Kaalhoofdigen moeten ver uit de buurt van mijn robot blijven. Anders richt hij een waar bloedbad aan. ”

Reacties zijn gesloten.