TVOH is HET bewijs: RTL 4 is kleffe zender #opinie

Wat was The Voice of Holland (TVOH) weer ongekend spannend vrijdag- en zaterdagavond. Van de 12 nog overgebleven zangvogels, gingen er vrijdagavond vier direct door: Sharon Doorson, Charly Luske, Paul Turner en Niels Geusebroek.

Budget
Gisteravond zagen we hoe de acht overgebleven superlatievenverzamelaars de vier nog resterende plekken verdeelden. Wat meteen opviel is het lage budget waarmee TVOH gemaakt moet worden. Alle hoofdrolspelers (juryleden, presentatoren en kandidaten) hadden exact hetzelfde kledingsetje aan als vrijdagavond. Terwijl Wendy maar bleef liegen over ‘gisteren’.

Moordvrouw
Wendy gaat trouwens ook de hoofdrol spelen in een nieuwe politieserie Moordvrouw. WAAROM ze die hoofdrol krijgt, is nog wat vaag. Wel staat vast dat de auditie in het vertrouwde bed van RTL-4 programmadirecteur Erland Galjaard gladjes verliep. Het duo maakte een ingewerkte indruk.

Harrie
Ongeloofwaardig is inmiddels ook deze editie van TVOH. Sharon is een lekker wijf. En Paul komt geen TBS-kliniek in. Omdat hij TE gek is. Maar zingen kunnen ze natuurlijk geen van beiden. Dus waarom liggen deze laagvliegers er niet al lang uit? Dat niet Chris Hordijk maar Charly Luske rechtstreeks de halve finale in struikelde, was al even vreemd. Zelfs mijn goudvis Harrie zag dat Charly een offday had.

Playboy
Als Schrijvende Rechter eis ik dat Sharon in Playboy verschijnt. En dat Paul ambassadeur wordt van de stichting DDPOA (Die Dwangbuis Past Ons Allemaal). Verder moet Chris Hordijk dit maffe potje winnen. En dient Erwin per gisteren een platencontract te krijgen. Dit is mijn uitspraak. Hier zal John de Mol het mee moeten doen.

1 Reactie op TVOH is HET bewijs: RTL 4 is kleffe zender #opinie

  1. James schreef:

    helemaal mee eens