Vader woedend op dampend trio #informatief

Als vader wil je natuurlijk altijd het beste voor je dochter. Zodra ‘je grote meid’ gaat puberen, moet je ook nog eens alle om haar heen sluipende aanbidders op afstand zien te houden. Want, vind je als vader, die zijn geen van allen goed genoeg voor jouw oogappeltje.

Bedkornuiten
Een 40-jarige vader in Amerika, had kennelijk even niet goed opgelet. Een andere verklaring dat hij zijn zestienjarige dochter thuis bloot in gezelschap van twee ook al poedelnaakte jongens aantrof, is er niet. Dochterlief en haar twee bedkornuiten waren verwikkeld in een triootje. Dus kwam pa’s interventie slecht uit.

Wapenwetten
Dochterlief had nog net tijd om haar twee naakte minnaars te verstoppen. Maar na enig speurwerk vond pa ze natuurlijk. Waarna hij meteen zijn revolver trok. En dreigde: “Ik ken de wapenwetten en kan je nu neerschieten wegens inbraak. Ik heb alle recht je hersenen eruit te blazen.”

Opwarmertje
Als opwarmertje mishandelde hij dochter en haar nog opgewonden vriendjes.
Gelukkig haalde hij de trekker van zijn revolver uiteindelijk niet over. Of dat zijn wapenvergunning wettigt, moet u zelf maar bepalen.

Reacties zijn gesloten.